Avantajele ruloului casetat

  • Aspect plăcut, elegant
  • Protecție perfecta la intemperii
  • Etanșeitate ridicata
  • Perii de etanșare
  • Rulare în casetă
  • Ușurință în manevrare
  • Durabilitate

Rulourile transparente casetate cu ghidaje reprezinta varianta premium a sistemelor pentru închidere de terasa cu folie transparenta. Acest sistem se potrivește teraselor mari, fiind adesea solicitat de către proprietarii restaurantelor sau cafenelelor cu terasa pentru prelungirea duratei de utilizare in sezonul rece. Rulourile cu folie transparenta casetate sunt recomandate si pentru uz rezidential, la inchiderea terasei sau a balconului.

Rulouri folie transparenta cu caseta si ghidaje

Rulourile cu folie transparenta casetate sunt compuse din rulou folie transparenta acoperit cu o caseta de aluminiu. Folia transparenta gliseaza prin ghidaje de aluminiu si se prind in partea de jos in 2 bolturi de blocare. Actionarea se poate face manual cu manivela sau cu ajutorul unui motor cu telecomanda.

Daca vreti sa va bucurati de terasa sau foisorul dvs. si in zilele cu vreme urata, atunci aceste sistem de inchidere cu folie transparenta se va ridica la asteptarile dvs. Un sistem simplu de folosit, elegant, discret si foarte eficient in etanseizarea terasei, tot sistemul este confectionat din aluminiu acesta avand o forma eleganta si se poate comanda in culoarile de alb si maro, caseta este vopsita in camp electrostatic, un procedeu care asigura rezistenta mare in utilizare.

Folia transparenta are o grosime de 0,8 mm, pe margine aceasta ruleaza prin niste ghidaje ce sunt prevazute cu perii pentru etansare si izolare optima. In partea de jos a foliei este prins un profil ce are rol de a intinde foarte bine folia si acesta este prevazut cu un sort sau cu o garnitura de etanseizare.

Rulourile transparente incasetate sunt foarte utile in cadrul teraselor restaurantelor si cafenelelor. Va oferim servicii de inchideri terase si balcoane cu rulouri transparente casetate care ofera o solutie eficienta de inchidere pentru spatii comerciale, terase, foisoare, structuri metalice, balcoane etc.

Beneficiile rulourilor transparente incasetate sunt foarte mari pentru afacerea dvs.: protectie impotriva intemperiilor cat si pentru maximizarea veniturilor in perioadele de toamna, iarna si primavara. Din punct de vedere estetic, rulourile transparente incasetate au un design simplu si elegant iar caseta de stocare a acestora este foarte discreta si eleganta.

Strangerea se realizeaza foarte usor prin actionarea manula (cu manivela) cat si electrica (cu motor) cu telecomanda. Cele mai importante avantaje ale rulourilor transparente incasetate sunt:

  • durata de viata indelungata (minim 5 ani)
  • flexibilitatea

Exemple de lucrari din portofoliul nostru