Sistem închidere folie transparenta cu capse și bride

Foliile transparente cu capse și bride reprezinta sisteme de închidere terase sau spatii semi-deschise, foișoare, care sunt fixate cu capse și care pot fi confecționate la dimensiunile și în forma dorite de client, în funcție de dimensiunile și structura spațiului unde se doresc a fi amplasate. Folia transparenta cu capse si bride este un sistem de protecție fixe împotriva intemperiilor. Dintre toate tipurile de sisteme de închidere terase, foliile transparente cu capse și bride au cel mai simplu montaj.

Pentru a asigura calitatea maxima a serviciului, suntem disponibili cu o echipa de profesioniști care va asigura montajul. Montajul se realizează prin plasarea bridelor în interiorul capselor și prin rotirea lor la 90ᵒ. Structura acestor folii transparente este formata din folie cristal transparent cu întăritură pe margine. Capsele se aplica cu ușurință pe margine, la distanta mica unele fata de altele. Datorita aplicarii apropiate a capselor precum si datorita întăriturii, acest tip de pereți antivant sunt foarte rezistenți și oferă protecție mărită.

Foliile transparente cu capse și bride sunt utilizate de cele mai multe ori în mediul rezidențial, pentru protecția foișoarelor și prelungirea perioadei de utilizare a acestora si pe timpul anotimpurilor mai reci. Foliile transparente cu capse și bride mai sunt utilizate și de către restaurante sau cafenele, pentru  a prelungi funcționarea teraselor pentru clienți, fiind foarte practice.

Foliile transparente cu capse și bride sunt în general funcționale tot timpul anului, prin izolarea înaltă împotriva tuturor intemperiilor (vânt puternic, precipitații pe timp de vara, toamna sau iarna, ninsori). Folia transparenta cu capse și bride este singurul model de rulou fix.

Dimensiunea foliei fixe este variabila, foliile putând fi confecționate chiar și pe lungimi sau înălțimi foarte mari, deoarece nu au o structura care sa le limiteze. Așadar, prin lipirea transparenta a foilor de cristal se realizează legarea intre ele a acestora, peretele rezultat fiind foarte rezistent. In partea inferioara a materialului se adaugă un sort din polytextil, care îndepărtează apa de la baza terasei sau foișorului.